Problem ripping to DC4SX from Signlab 9

Anything goes, sign related or otherwise. Other
manufacturers discussion welcome.

Post Reply
Ursta Graphics
Posts: 21
Joined: Thu Feb 26, 2009 5:01 pm

Problem ripping to DC4SX from Signlab 9

Post by Ursta Graphics » Mon Feb 21, 2011 2:43 pm

I recently upgraded software to signlab 9 and am having a problem getting vpm to send to my dc4sx. Every time i try to send a file to print and cut i get an error that is PageD428 error. It says the nested job contains spool files. I delete the spool files but it still does nothing?

Has anyone had any problems like this?

Any help would be greatly appreciated.

thanks,

-Ursta

zlmark
Posts: 373
Joined: Tue May 16, 2006 12:21 pm
Location: Frisco, Colorado
Contact:

Re: Problem ripping to DC4SX from Signlab 9

Post by zlmark » Mon Feb 21, 2011 6:00 pm

Ursta,
I'm guessing you have not sent a single job to your DC4 as of yet correct?
You won't find too many here that use Signlab and this should go to Signlab
tech support and with your new SL9 you should have an amount of free tech
to go. Let me know what you come up with. I would be interested to see how
SL9 prints as I am a SL7.1 user.

Mark

Ursta Graphics
Posts: 21
Joined: Thu Feb 26, 2009 5:01 pm

Re: Problem ripping to DC4SX from Signlab 9

Post by Ursta Graphics » Tue Feb 22, 2011 3:35 pm

Problem solved.... I didnt have the 64 bit usb drivers installed from summa which caused the problem. Really starting to like the rip from signlabs vpm now that I'm getting used to it. I just have to work out a few bugs and get the right settings for dpi and dot patterns / frequencies.

zlmark
Posts: 373
Joined: Tue May 16, 2006 12:21 pm
Location: Frisco, Colorado
Contact:

Re: Problem ripping to DC4SX from Signlab 9

Post by zlmark » Tue Feb 22, 2011 4:08 pm

Glad you got it worked out. Let us know how your print look when you get all the
bugs worked out.

Mark

Post Reply